Posted by on mei 29, 2017 in Zakelijk nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Steeds meer klachten over zilvervisjes in regio Den Bosch

Steeds meer klachten over zilvervisjes in regio Den Bosch

Nu het buiten warmer wordt neemt ook het aantal zichtbare insecten binnen en buiten woningen toe. Een van de insectensoorten die zich in steeds meer woningen in de regio Den Bosch meldt, is het zilvervisje. Het zilvervisje heeft een kenmerkend, zilverkleurig lichaampje en leeft vaak op donkere plekken in huis. Denk bijvoorbeeld aan de kelder, een boekenkast, onder de deurmat, enzovoorts. Niet alleen kan een zilvervisje ziektes binnen uw woning verplaatsen, ook vinden veel mensen het onhygiënisch dat er zilvervisjes in hun woning aanwezig zijn. Reden genoeg om de zilvervisjes te laten bestrijden!

Hulp bij het bestrijden van zilvervisjes

Wanneer u zilvervisjes wilt bestrijden kunt u voor een speciale spray uit de supermarkt kiezen. Houd er rekening mee dat deze spray verschillende gifstoffen bevat, die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid, die van uw kinderen en die van huisdieren. Daarbij is een groot aantal zilvervisjes bestrijden met ene dergelijke spray erg lastig. Er zijn verschillende bestrijdingsbedrijven in de regio Den Bosch te vinden, die u kunnen helpen bij het bestrijden van de zilvervisjes. Een bestrijdingsbedrijf zoekt naar de plek waar deze vorm van ongedierte zich ophoudt en biedt direct een passende oplossing om erger te voorkomen.

Andere vormen van ongedierte in de zomer

Niet alleen zilvervisjes kunnen zich in uw woning ophouden. Zeker in de zomer zijn er veel ongediertesoorten actief. Denk bijvoorbeeld ook aan bijen en wespen die zich in uw muren kunnen nestelen. Of wat te denken van mieren die zich in hun woning begeven! Dergelijke vormen van ongedierte wilt u zo snel mogelijk bestrijden, om ziektes of allergische reacties tegen te gaan. Een wespen- of bijensteek kan daarbij erg pijnlijk zijn. Ook voor het bestrijden van dergelijke vormen van ongedierte kunt u op de hulp van een bestrijdingsbedrijf uit de buurt rekenen.

Bron: https://debestrijdingsbrigade.nl/ongediertebestrijding-den-bosch

Comments are closed.