Posted by on okt 2, 2017 in Zakelijk nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Handige oplossingen om je opslag te regelen als student in Rotterdam

Handige oplossingen om je opslag te regelen als student in Rotterdam

Handige oplossingen om je opslag te regelen als student in Rotterdam

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen studeren. Waar een middelbare school vaak gewoon in dezelfde stad of dorp is, kan een universiteit of hogeschool veel verder weg zijn. Studenten moeten dan vaak reizen. Daar komt dan ook nog eens bij kijken dat veel studenten tijdens hun minor ervoor kiezen om te gaan studeren in het buitenland. Het is dan belangrijk dat je inboedel veilig en goed opgeslagen blijft in Nederland. Self storage is daarvoor een goede oplossing en Easybox met o.a. vestigingen in Rotterdam en Amersfoort heeft hieronder de volgende tips opgesteld.

Waarom is self storage een goed idee?

Als reizende student kun je profiteren van de voordelen van een opslagruimte. Denk dan aan de volgende dingen:
– Het is erg betaalbaar om een opslagruimte te huren. De maandelijkse kosten zijn voor vrijwel iedere student op te hoesten. Mocht je de kosten willen dekken, dan kun je ervoor kiezen om een kleine ruimte te huren of je ruimte te delen met een andere student.
– Je spullen hoeven niet bij je ouders te staan. Je weet dus zeker dat er niets mee gebeurt, kleine broertjes of zusjes gaan er niet met hun tengels aan zitten.
– Je hebt de keuze uit verschillende groottes van de ruimte. Er is altijd wel een grootte die bij jou past, zo weet je zeker dat je niet hoeft te betalen voor ruimte die je toch niet gebruikt.
– De ruimtes zijn goed geconditioneerd, zo weet je zeker dat je spullen niet stinken als je ze weer ophaalt. Daarnaast is er een goede temperatuur in de ruimtes. Ideaal dus voor elektronica of kunst.

Verhuistips om naar de opslagruimte te gaan
Wanneer jij je spullen goed inpakt zullen deze niet beschadigen. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk om de spullen die je nodig hebt zo op te zoeken mocht je er ineens achter komen dat je toch nog iets nodig hebt vanuit de opslag. Daarom hier enkele tips.
1. Het is handig om meubels en apparaten achterin de ruimte te zetten, zeker als je er vrij zeker van bent dat je deze de aankomende tijd niet gaat gebruiken. Je kunt ze bedekken met lakens van katoen. Zo voorkom je dat er krassen of stof op de meubels of apparaten komt.
2. Apparaten die je meer dierbaar zijn kun je dus beter voorin zetten, zo kun je ze makkelijk opzoeken.
3. Belangrijke papieren documenten kun je het beste inscannen. Daarnaast is het ook slim om die in een waterdichte doos in de ruimte te zetten, zodat je er altijd snel bij kunt wanneer je ze nodig hebt.
4. Dingen als boeken kun je in stevige dozen of bakken van plastic op de grond zetten. Hierboven kun je dan breekbare dingen zetten.
5. Gebruik lekker veel noppenfolie of papier.
6. Het is erg verstandig om een ouder of goede vriend toegang te verlenen tot de opslagruimte. Niet alleen omdat hij of zij af en toe kan checken of alles wel in orde is, hij of zij kan ook iets voor je halen mocht je het ineens nodig hebben. Als je in het buitenland bent en je hebt ineens bepaalde papieren nodig, kan dit je veel stress schelen.

Comments are closed.